Fiets, helm of iets anders wrappen?

Beschrijf je project volledig vrijblijvend en we bekijken samen de haalbaarheid van je project. Fiets, helm, fietscomputer, bakfiets of iets anders op 2 wielen? We kunnen het allemaal.

Met een prijsaanvraag verbind je jezelf tot niets, deze aanvraag is volledig vrijblijvend om jou een idee te kunnen geven over de richtprijs van je project.

Fiets wrappen

Het wrappen van fietsen is een populaire manier om je fiets een uniek en opvallend uiterlijk te geven. Het proces van het volledig wrappen van een fiets begint met het verwijderen van alle accessoires, zoals spiegels en fietstassen. Vervolgens wordt het frame van de fiets zorgvuldig gereinigd en ontvet om ervoor te zorgen dat het wrap-materiaal goed blijft zitten.

Er zijn verschillende soorten wrap-materiaal verkrijgbaar, van glanzend tot mat en in allerlei kleuren, designs en afwerkingen.

Het eindresultaat is een fiets met een uniek en opvallend uiterlijk die zowel functioneel als stijlvol is. Het wrappen van fietsen is een leuke en creatieve manier om je fiets op te leuken en het onderscheidt je van de menigte. Wrap My Bike is een expert in het wrappen van fietsen en kan je helpen om van jouw fiets een ware blikvanger te maken.