Jouw racefiets helm personaliseren

Keuze uit zwart, wit of mogelijk een beperkt aantal toevoegingen. Daarna houdt het qua keuze in kleuren voor op je racefiets helm al snel op. Laten wrappen of spuiten is dan een optie, maar kost toch al snel 150,- tot 250,- euro.

Of toch niet? Wij bieden namelijk toch nog een andere optie. Wat dat inhoudt en hoe dit te werk gaat, leggen wij uit in deze blog.

Welk design is jouw favoriet?

Race fietshelmen in uniek vormgegeven designs, zoals een wereldkampioen versie, een galaxy design of zelfs een custom design.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe bieden wij dit dan aan?

Als officieel dealer van merken als ABUS, Lazer en Giro kunnen wij deze helmen scherp inkopen. Vervolgens wrappen wij de helmen (waardoor origineel behouden blijft) in gewenst design welke wij beschikbaar stellen tegen de advies verkoopprijs of slechts enkele tientallen euro’s duurder.

Waardoor je dus over een nieuwe en custom helm beschikt tegen dezelfde prijs of slechts 20,- á 30,- euro meer dan ‘normaal’.

Over ons racefiets helmen aanbod…

Wij hebben op onze webshop een aantal verschillende types helmen beschikbaar van de merken ABUS en Lazer. Topmerken met een veelzijdig en kwalitatief zeer goed aanbod. Neem bijvoorbeeld de Gamechanger en Airbreaker van het Duitse ABUS. Tophelmen waar sterren als Mathieu van der Poel en Alejandro Valverde mee rondrijden.

De Nederlandse Jumbo ploeg rijdt dan weer met helmen van het Belgische Lazer. Waaronder dus ook s’werelds beste wielrenners ter wereld, genaamd Wout van Aert en Primoz Roglic.

Als derde merk kunnen daar nog de fietshelmen van Giro aan toegevoegd worden. Opnieuw een merk met high-end fietshelmen. De kenmerkende looks van de Giro helmen maken hem niet voor niets favoriet bij menig wedstrijdrenner en toerfietser. Onze favorieten? De Giro Aether en Synthe of toch de Helios of de Vanquish. Pff, genoeg keuze in ieder geval!

DOE DE RACEFIETS HELM QUIZ OM DE PERFECTE HELM VOOR JOUW HOOFD TE BEPALEN

Hoe gaan wij te werk?

Stel, je hebt je oog laten vallen op een van deze helmen en zou deze graag voorzien willen hebben van een custom design, wat zijn dan de mogelijkheden? En hoe gaan wij te werk?

Onderstaand zal ik onze werkwijze even verder toelichten.

Als eerste beschikken wij over een vijftal ‘standaard’ designs. Op bovenstaande afbeelding staan deze vorm gegeven op de ABUS Gamechanger helm. Dit zijn de Color flames, Red flames, World Champion, Mysterious Galaxy en Nature designs. Standaard zijn deze designs natuurlijk niet, stijlvol en gaaf wel (wat ons betreft dan).

Wanneer hier het design tussen zit dat jij mooi vindt, is deze dus direct al te bestellen. Waarna er contact opgenomen zal worden om de laatste details nog even door te nemen. Zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een naamsticker, slogan of iets anders. Waarna dit is doorgenomen maken wij de helm voor je gereed. Om vervolgens de helm binnen 3 á 5 werkdagen op de post te kunnen doen.

Zit hier niet het juiste design voor jou tussen? Niet getreurd. Er bestaan nog meer mogelijkheden om over een custom fietshelm te beschikken in een passend design.

Onze 24 uur specials zorgen ervoor dat het aanbod aan helmen iedere 24 uur veranderd.

Wat dit inhoudt?

Dagelijks plaatsen wij een nieuw design op onze social media-accounts. Dit design is 24 uur lang te bestellen waarna er deze weer wordt vervangen voor een nieuw design. Dit maakt de kans nog groter dat er iets tussen deze designs komt dat naar jouw zin is. Naast het feit dat je ermee geïnspireerd kunt raken om nog beter te bepalen wat bij jouw past.

Ook custom opties?

Zijn er dan ook nog custom opties beschikbaar? Een vraag welke wij met regelmaat ontvangen. Ja, is het antwoord wat op die vraag volgt.

Abus gamechanger custom

Voor 50,- euro kun je de helm helemaal naar eigen smaak laten ontwerpen en wrappen. Hierbij zijn twee verbeter rondes inbegrepen, waarbij je dus voldoende gelegenheid wordt geboden om voor absolute perfectie te gaan.

Over het wrappen

Als laatste over het wrappen, de racefiets helmen die bij ons worden gecustomized, worden namelijk gewrapt. Wrappen is een techniek waarbij gebruikt wordt gemaakt van vinyl folie. Een folie die je mogelijk kent van de car wrapping.

Voor de helmen binnen ons aanbod hebben wij een zogenaamde ‘skin’ uitgewerkt. Dit template is exact op maat gemaakt van de helmen. Hierdoor komt er nog nauwelijks warmte aan te pas om de folie aan te brengen. Waar deze wel (minimaal) nodig is, wordt voor voldoende afstand tussen de folie/ föhn en de helm gezorgd. Zo kunnen wij de veiligheid 100% garanderen en waarborgen. Tenslotte het allerbelangrijkste van een fietshelm.

Verder over de folie, deze beschikt van een slim luchtkanalen systeem. Doordat dit aangedrukt wordt sluiten deze kanalen zich. Dit zorgt ervoor dat de folie zich aan de helm blijft kleven. Wat het nut hiervan is? Mocht je ooit van het design af willen, kun je folie er eenvoudig vanaf halen en krijg je de originele helm weer terug. Dus zonder lijmresten of andere bijwerkingen. Wel net zo fijn, zeker mocht je helm ooit eens willen verkopen.

De gebruikte folie wordt geprint op hoog aangeschreven vinyl merken 3M en Avery. Waarbij bij ons dus ook duidelijk is uit welke bestandsdelen de folie bestaat. Weekmakers of andere ongewenste bijwerkingen zijn hiermee dus uitgesloten.

Dit artikel delen
Wrap My Bike
[]